tirsdag 17. mars 2009

Styremøte i Gudbrandsdal UMEU



Ved 17-tiden tirsdag 17. mars skulle vi ha styremøte i Gudbrandsdal UMEU. Dette tok litt lengre tid enn ventet, da leder Aleksander ikke dukket opp før etter 25 lange minutter, men det ble liv i leiren da han endelig dukket opp, med massevis av pizza og brus, noe vi andre satte stor pris på. Vi konkluderte med at det var verdt å vente på.

Da vi endelig kom i gang, hadde vi en lang og interessant saksliste, med hele ni punkt. Noen av de viktigste sakene var det store åpne møtet som skal være den 15. april og verving av nye medlemmer. Vi er fornøyde med medlemstallet og håper flest mulig av dem (og andre som vil) dukker opp den 15. april. Dette blir bra!

Ellers har vi store planer om å trykke opp t-skjorter. Vi vet fortsatt ikke hva som skal være på disse, så hvis noen har noen forslag så tar vi imot med åpne armer! Forslag og innspill er alltid bra!

Siden Aleksander var så sen i dag har dette møtet dratt litt ut. Både Lars Ola og Vebjørn har allerede reist, og nå er vi(Ingrid, Vetle og Aleksander) også veldig giret på og komme oss hjem. Derfor sier vi ha det og velkommen på møte!

Ingrid og Vetle

Gudbrandsdal Ungdom mot EU

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar